29 augusti, 2015

Om Knatteträning

Knatteträningar är träningspass för alla barn 3-10 år, där alla får känna sig som vinnare och får inspiration till ett liv fyllt av aktiviteter och glädje. Knatteträningar är en del i vår vision att skapa världens aktivaste och friskaste land.

Våra träningar utgår ifrån rörelseglädje. Vår verksamhet bygger på lekfullhet, allsidighet och motorisk träning. Varje träningstillfälle har ett mål, att utveckla en eller fler förmågor hos barnet.

Knatteträning i Hammarby Sjöstad

Under ett antal träningstillfällen får deltagarna pröva på och lära sig olika idrottsaktiviteter, utveckla sin motorik, utvecklas i gruppen samt finna glädjen till idrotten. Knatteträningarnas viktigaste mål är att ge barnen en positiv syn till idrotten och förmedla hur roligt det är med fysisk aktivitet och idrott.

barnträning i Sjöstadsskolans idrottshall

Ledare för Knatteträningar är sjöstadsprofilen Linda Forsström. Hon är utbildad idrottsläraren med över 10 års lärarerfarenhet och hennes vision är att skapa en friskare värld. Linda anordnar årligen Knatteloppet för våra barn och är huvudcoach för ICA Sjöstaden Running Club. Hennes mål är att ge våra barn och ungdomar en bra start i livet, fylld med idrott, gemenskap, inspiration och glädje till idrotten, precis som hon själv fick.

Nu i vår växlar vi upp ytterligare med  nya idrottsskolor som Bollskola, Friidrottsskola, Skidskola både alpint och längd, Simskola samt idrottsläger under skollov. Vi kör igång vårterminen redan Måndagen 9 januari med vår populära Bollskola. Klicka här för anmälan till vårens Bollskola med start i januari.